0492 - 592008 info@twilst.nl
Selecteer een pagina

Auto Allround was erg hard toe aan een nieuwe website. Op zijn oude website stonden de HTML codes leesbaar voor de klanten. Als eerste hebben we snel de oude site eraf gehaald en een Coming Soon pagina gemaakt in de kleuren van hun logo.

Auto Allround wilde graag gebruik gaan maken van Social Media en dit hebben we dan ook allemaal ingeregeld tot zijn eigen facebook pagina toe. We willen straks in de zomer nog wat mooie foto’s maken van het pand want in de winter ziet het er allemaal zo treurig en kaal uit.

Vanwege de drukte bij Auto Allround heeft het wat langer geduurd voordat we de site online hadden maar we zijn allebei tevreden met het resultaat behalve de foto’s van het pand dan maar dat komt later nog.

Auto Allround is een bedrijf dat schadevoertuigen verkoopt die zij betrekken van de verzekeringsmaatschappijen. Omdat ze niet op verschillende site de auto’s willen gaan invoeren hebben we gekozen voor een plug-in zodat ze maar 1 keer in hoeven te voeren. Het gebruik van Social media is wel erg wennen voor Auto Allround maar we hopen dat het inde toekomst makkelijker wordt.

Auto Allround site voorbeeld

Wij feliciteren Auto Allround met hun website !

twilst-paars150