0492 - 592008 info@twilst.nl
Selecteer een pagina

Vaak krijg ik de vraag “hoe snel kun jij de website klaar hebben”. Op die vraag is maar 1 antwoord. Dat ligt aan jullie, als ik op een gekozen moment tijd vrij maak voor de website en jullie leveren snel de gevraagde spullen aan. En we komen snel uit de lay-out dan kan het heel snel gaan.

Voorbeeld hiervan is Cooymans Auto’s in 2 weken tijd hebben we de website verhuisd naar een andere hosting (veel problemen bij oude hosting) en een nieuwe website in de lucht gebracht.

Elke dag op het einde van de dag ging er een telefoontje of mail richting Cooymans Auto’s en de volgende dag kon ik weer verder met hun input. Bij vragen hadden we even contact. Deze fijne samenwerking leverde een mooi resultaat op.

Firma Cooymans is een autobedrijf dat zich voornamelijk richt op goed onderhoud van uw wagen. Dit kunnen alle lichten voertuigen zijn van alle merken zelfs brommobielen worden regelmatig gerepareerd en onderhouden door de firma Cooymans Auto’s. Alle lichte voertuigen kunnen APK gekeurd worden bij Cooymans Auto’s zelf, maak wel even van te voren een afspraak.

Ook als u een gebruikte wagen zoekt kunt u terecht bij Cooymans Auto’s . Hebben ze niets staan dan gaan ze voor je op zoek naar een passende wagen.

Omdat ze regelmatig akties hebben gaan ze gebruik maken van Facebook, Twitter en Google+. Ga snel kijken op hun website en volg Cooymans Auto’s op facebook.

cooymans autos voorbeeld site

Wij feliciteren Cooymans Auto’s met hun nieuwe website !

twilst-paars150