0492 - 592008 info@twilst.nl
Selecteer een pagina
Google websites wordt weinig gebruikt door bedrijven om er een bedrijfspagina mee te maken. Wel wordt het door bedrijven gebruikt als intranet (een site binnen het bedrijf).
 

“We hebben Google Sites gebruikt om een intranet te maken en dit is nu onze belangrijkste manier om met onze werknemers te communiceren.”

 
Tevens zie je dan dat die bedrijven alle mogelijkheden van Google Drive inzetten. Graag komt twilst dit aan u laten zien en uitleggen.
Verenigingen en stichtingen zie je wel steeds meer gebruik maken van Google sites, zeker in combinatie met alle mogelijkheden van Google Drive. Denk hierbij aan inschrijfformulieren, gezamenlijk 1 inlog voor alle gegevens en de website van de vereniging of stichting. Het gebruikt van Google levert veel minder stress op, meer tijd over voor de vereniging of stichting.
 
De vindbaarheid met Google is erg sterk en de websites zijn ook zeer geschikt voor mobile devices als je ze op de juiste manier opbouwt.
 
Google gebruik is gratis tot op zekere hoogte. Je kunt doorverwijzen vanuit je hosting dus geen ruimte bij je hosting nodig. Dit zorgt dat de kosten voor de website laag blijven.

Graag willen wij u hier meer over vertellen en laten zien wat je allemaal kunt in combinatie met Google producten. Maak een afspraak met Twilst.

webshop tip 3