0492 - 592008 info@twilst.nl
Selecteer een pagina

Google geeft inmiddels al een tijdje niet meer met groen slotje aan dat een site veilig is maar vermeld voor de website “niet beveiligd” als je geen HTTPS gebruikt.

Als je dan wat rond gaat kijken op Google dan is het schrikbarend hoeveel sites nog niet overgezet zijn naar HTTPS.

Waarom investeer je als bedrijf in een website maar zorg je daarna niet dat je site beveiligd is door gebruik van HTTPS? Volgens mij is het enige antwoord op deze vraag… je hebt geen juiste leverancier voor je website of je hebt geen onderhoud voor je website, want had je die wel dan had je er samen voor gezorgd dat je site veilig was.

Het is voor mij nog steeds een raadsel dat mensen zoveel investeren in een website en het online zijn en dat men daarna geen onderhoud meer pleegt.

Als je een huis koopt moet dat huis onderhoud hebben, als je een auto koopt dan moet de auto onderhoud hebben, hier heeft niemand problemen mee waarom geef je je website dan niet de onderhoud die het nodig heeft.

Elke klant van Twilst heeft een onderhoudspakket mocht er dan iets wijzigen  of nieuwe mogelijkheden komen, dan worden de klanten op de hoogte gebracht en gaan we samen aan de oplossingen werken en zorgen dat de site meegaat in de tijd en goed beveiligd is. Het gaat heel erg snel op het internet en voor je het weet loop je heel ver achter. Erg jammer van die dure investering.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Twilst haar klanten biedt neem dan contact met ons op via info@twilst.nl