0492 - 592008 info@twilst.nl
Selecteer een pagina

Voorbeeld van een opbouw en resultaat website

De uitdaging en oplossing

Uitdaging 1

14 jaar geleden kregen we de vraag of we de website van een actieve club wilde bijhouden. Al snel liepen we tegen de verouderde content aan.

  • Gezocht naar een programma waar dit alles op een makkelijke manier te realiseren is en die er tevens voor zorgt dat de website goed gevonden kan worden

Uitdaging 2

In de loop van de jaren kwamen er steeds meer leden bij deze club en werd de administratie een heel bijhouden en voor de vrijwilligers te veel werk.

  • Google heeft de mogelijkheid om te werken met drive zodat daar alles overzichtelijk in verwerkt kon worden en alle bestuursleden daar hun documenten kunnen oproepen. Door te werken met de extra opties van Google schrijven leden zich nu digitaal in voor lidmaatschap en kunnen vanuit de ledenlijst de betalingen verwerkt worden.

Uitdaging 3

Omdat deze club regelmatig de leden op de hoogte wil brengen van alles wat er in de club gebeurd moest er een makkelijkere nieuwsrubriek komen.

  • Door te werken met de extra optie van google kunnen er nu recente berichten snel op de website geplaatst worden, mooi overzichtelijk met een afbeelding erbij

Uitdaging 4

Inschrijven wedstrijden

  • Door te werken met de extra opties van google kunnen de deelnemers zich van te voren inschrijven. De organisatoren van de wedstrijden kunnen nu een dag van te voren de inschrijflijsten uitprinten en de vlaggerslijsten van te voren klaar maken.

Uitdaging 5

Roep om social media

  • Facebook – Twitter en Vimeo toegevoegd.

%

Minder administratief werk

%

Website Redesign

%

Meer tijd voor andere zaken

%

Tevredenheid

Meer bezoekers op de site

Mobile site

De site is goed te lezen op telefoons, i-pads etc.

Techniek

De site zit technisch goed in elkaar en is goed vindbaar door de zoekmachines

Social media

De website linked goed door naar de social media die toegevoegd is en deze social media’s worden goed bezocht en bijgehouden.

Site voor mobiel en tablet

Oud

Nieuw

  • Aantal leden toegenomen 50% 50%
  • Website verkeer 90% 90%
  • Toegenomen sponsoren 75% 75%
  • Mensen die M.C. Deurne volgen 80% 80%

Natuurlijk hangt een resultaat niet alleen af van de website en social media, maar het helpt er wel degelijk bij. Zo helpt ook het gebruik van google analytics om te zien waarom en hoelang mensen op je website aanwezig zijn en of je misschien iets moet veranderen aan je website. Ook daar kan Twilst je mee helpen

Google_Analytics_logo

Geïnteresseerd om met ons te werken ?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op…….