0492 - 592008 info@twilst.nl
Selecteer een pagina

Dit was een leuk project ! Onze kinderen hebben beide aan motorcross gedaan en ik houdt nog steeds een website bij van M.C. Deurne uit Deurne een motorcrosssite. Dus hobby en werk combineren is altijd erg leuk.

Een webshop opbouwen kost enorm veel tijd vooraf. Wat, hoe en welke manier. Gelukkig wist ik in december al dat dit zou gaan komen en kon ik me er mooi op voorbereiden.

Ook hier hebben we gewerkt met een test site en een Coming Soon pagina op hun url motorclean.eu. Dat geeft de klant vaak al wat rust want hij is al te vinden en omdat we Social media meteen ingesteld hadden konden ze daarmee ook al aan de slag.

Motorclean is een alkalische reiniger. De naam van het product is ontstaan vanuit de motocross en alhoewel de naam doet vermoeden dat het een reiniger is voor schoonmaken van motoren is Motorclean ook perfekt inzetbaar voor schoonmaken van auto’s, quads, trucks, caravans, campers, mountainbikes, garagedeuren en ga zo maar door.

We zijn beide trots op het resultaat. Motorclean is geheel nieuw opgebouwd, geen logo geen afbeeldingen van de procucten. Stickers moesten nog ontworpen worden, logo is ontwikkelt, product foto’s zijn gemaakt. Dit leverde een mooie samenwerking op met de ontwerper van de stickers, logo de fotograaf en webbouwer. De sticker hebben we gebruikt in de eerste slide van de website de andere producten hebben we zoveel mogelijk hetzelfde gemaakt. Hierdoor is het een mooie overzichtelijke webwinkel geworden.

Uiteindelijk hebben we meer producten toegevoegd aan de webwinkel zodat de klanten nog meer keuzes hadden en dit paste goed bij het product Motorclean.

motorclean website

Wij feliciteren Motorclean met hun webwinkel !

twilst-paars150