0492 - 592008 info@twilst.nl
Selecteer een pagina

Afgelopen week hebben we OSVN opgeleverd, Opkopers schadevoertuigen Nederland uit Sassenheim – Noord Holland. Nu zul je denken hoe kom je daar terecht ? En hoe werkt dit dan.

Gelukkig hebben we het afgelopen jaar al veel tevreden klanten gehad die graag vertellen wie hun website gemaakt heeft en hoe fijn dit verlopen is. Auto Allround die aangesloten is bij OSVN en tevens een website heeft laten maken bij Twilst heeft aangegeven bij OSVN dat dit toch wel een juiste keuze zal zijn. OSVN was in het begin erg afwachtend en sceptisch vanwege een ervaring met een webbouwer enkele maanden eerder. Twilst heeft zoals altijd haar best gedaan om te laten zien dat het dus ook heel anders kan en bedankt OSVN voor het vertrouwen in haar.

We maken altijd een test site waar de klant mee kan kijken naar de opzet van de site. Via de mail sturen we elkaar op en aanmerkingen en dit werkt super ! Dus je hoeft niet altijd om de hoek te zitten. Het enige wat ik  jammer vond aan dit is dat je niet even naar Sassenheim rijdt om te proeven met wat voor bedrijf en mensen je te maken hebt. Vaak komen er in het gesprek dingen naar boven waar je dan weer wat mee kunt doen en die je kunt gebruiken om de website in te richten.

OSVN site voorbeeld

De klant heeft gekozen voor een WP website die responsive is, dit is een goede keuze aangezien per 21 april Google hiernaar gaat kijken bij het instellen van vindbaarheid. De site is goed zichtbaar op zowel computers, tablets als telefoons, zowel IOS als Android. De site is in de tinten van het logo opgebouwd en voorzien van de belangrijkste social media verwijzingen. Ook zijn alle social media’s voor hun aangemaakt. Een belangrijke opdracht was het vinden van de OSVN leden in Nederland ingebouwd in een pagina. We zijn daar aardig in geslaagd en trots op onze keuze. Ga daar vooral een keer naar kijken op hun pagina OSVN leden en ga met je muis over de namen van de leden dan zie je meteen op de kaart van Nederland waar het bedrijf zich bevindt.

Tijdens het opleveren krijgen klanten van mij een ochtend uitleg en een overzicht van alle instellingen en wachtwoorden zodat ze meteen vooruit kunnen. Sassenheim is niet om de hoek maar gelukkig woont degene die de site bij gaat houden in Vught dus hebben we de uitleg bij Twilst gedaan. Andere mogelijkheid was om het via Teamview te doen maar dit is toch wat persoonlijker.

Het is erg fijn om een positieve reactie te krijgen na het opleveren !

“Bedankt voor de goede zorgen en de website zoals hij is geworden. Het bijgaande formulier ben ik erg blij mee, is  mooi compleet zo. Over de gang van zaken zijn we dus erg tevreden en ik zal het zeker niet nalaten om het door te vertellen. (heeft Auto Allround tenslotte ook gedaan) Een goed weekend.” OSVN –  Stefan.

Bedankt OSVN voor het vertrouwen, heel veel plezier van de website en op naar nog een jarenlange samenwerking.

 

twilst-paars150